Een nieuwe look

’t Veerke zorgt al meer dan 45 jaar voor (volks-)dans plezier in Burcht en Zwijndrecht. In al die jaren tijd zijn er af en toe al wat aanpassingen en updates gebeurd. Zo was het nu ook tijd om weer wat mee te gaan met de tijd. We zijn dan ook ontzettend trots dat we nu ons nieuwe logo én de vernieuwde website aan jullie mogen voorstellen.

Een eenvoudiger en slanker logo.

Na velen jaren dienst kon ons logo wel eens wat opfrissing gebruiken. Dat de ‘veerboot’ behouden moest blijven in ons logo stond als een paal boven water. Maar een iets modernere insteek mocht wel. Daarom zijn we heel blij met wat het nu geworden is.

1978 – 2024
2024 – heden

Veel meer dan het logo

Niet alleen ons logo kreeg een update, ook aan onze website zijn werken uitgevoerd. Zo zit alles nu mee in het kleurenpallet van onze kledij én heeft de hele site ook een totaal nieuwe look en feel gekregen, waadoor we hopelijk weer beter en sneller bereikbaar zijn voor geïnteresseerde dansers.

Maar we houden niet op bij een instagram account, een nieuw logo én een vernieuwde website. Blijf ons volgen via alle mogelijk kanalen. Meer nieuws komt er aan.